Józsi konyhája

Krémsajttal, baconnel, medvehagymával és csípős paprikával töltött karajszeletek

13091896_1310834232264065_2573040165436787006_n13087408_1310834378930717_1771877518562462067_n

Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 4 szelet bacon
• 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
• 1 csokor medvehagyma
• 2 db hegyes erős paprika
• só
A panírozáshoz:
• 20 dkg finomliszt
• 3 db tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát. Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!