Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 4 szelet bacon
• 2 db tömlős krémsajt / 2x10dkg/
• 1 csokor medvehagyma
• 2 db hegyes erős paprika
• só
A panírozáshoz:
• 20 dkg finomliszt
• 3 db tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A medvehagymát megmossuk, paprikákat vékony karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 fél szelet bacont, 2-3 levél medvehagymát, 1-1 darabot a krémsajtból és 4-5 szelet paprikát. Betakarjuk a hús másik felével majd a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: