Józsi konyhája

Ropogós csirkecomb

csirkecomb2

Hozzávalók 4 személyre:
• 4 db csirkecomb
• 1 mk. őrölt kömény
• 1 csipet majoránna
• 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
• só
• őrölt bors
• 2-3 ek libazsír

Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús. A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal, tepsibe tesszük, egy deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük 180 fokon /légkeveréses/. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap./20-30 perc/
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!