Hozzávalók:
• 4 db csirkecomb
• 4 szelet trappista sajt
• 4 szelet bacon
• 2 fej lila hagyma
• só
• 20 dkg finomliszt
• 3 db tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
• étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: