Józsi konyhája

Sertésszelet „Jóasszony” raguval

jóasszony borda1

Hozzávalók:
8 szelet karaj csont nélkül
15 dkg húsos füstölt szalonna
3 fej vöröshagyma
20 dkg füstölt sonka
20 dkg zöldborsó
40 dkg gomba

1 tk. őrölt fekete bors
1 ek. grill fűszerkeverék
étolaj
Elkészítés:
A szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam.
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés olajon szép pirosra sütöttem.
A szalonnát kipirítottam, rádobtam a hagymát és megdinszteltem. Hozzáadtam a sonkát, zöldborsót, gombát, sóztam borsoztam és addig pároltam, míg a gomba elfőtte a levét.
A megsütött hússzeleteket a raguval és kocka sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kati Veszelovszki Fabóné says:

    Ragusételt több zöldség hozzáadásával is lehet késziteni ilyen zöldségek illenek még hozzá


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!