Józsi konyhája

Bruschetta

bruschetta3

Hozzávalók:

  • 8 szelet rozskenyér
  • 4 db nagyobb paradicsom
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • friss oregánó
  • friss bazsalikom
  • őrölt fekete bors
  • 2-3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A paradicsomokat kockára, a zöldfűszereket apróra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, oregánóval, borssal, kevés sóval és az olívaolajjal.
A kenyerek mindkét oldalát megpirítjuk és ráhalmozzuk a paradicsomos “ragut”. Szórhatunk a tetejére mozzarella sajtot is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!