Józsi konyhája

Sajttal töltött fasírt baconba tekerve

Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús /comb vagy lapocka/
2-3 db szikkadt zsemle vagy két szelet szikkadt kenyér
2 dl tej
½ fej vöröshagyma 
6-8 gerezd fokhagyma /lehet kevesebb is ha, valaki nem szereti annyira fokhagymásan/
1 db tojás
só, őrölt bors, pirospaprika ízlés szerint
20 dkg trappista sajt

A hagymákat apróra vágtam. A zsemléket tejbe áztattam, kinyomkodtam.
A darált húst összedolgoztam az apróra vágott hagymákkal, tojással, kinyomkodott zsemlékkel. Ízesítettem sóval, borssal, pirospaprikával. A kész masszából kis rudakat formáztam, mindegyik közepébe egy vékony hasábra vágott sajtot nyomkodtam. A rudacskákat baconba tekertem és kiolajozott tepsibe tettem. Előmelegített sütőben /40-50 perc/ megsütöttem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!