Józsi konyhája

Magyaros göngyölt csirkecomb filé

20150405_120517

Hozzávalók:
• 4 db csirkecomb
• 4 szelet trappista sajt
• 1 szál parasztkolbász
• 2 db hegyes erős paprika
• só
• szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük. 
Köretnek friss salátát készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!