Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
• 30 dkg gomba
• 4 szelet sonka
• 4 szelet óvári sajt /ha nincs, a trappista is jó/
• őrölt bors
• só
• 10 dkg finomliszt
• 10 dkg vaj vagy 1 dl étolaj
• 1 fej vöröshagyma
Elkészítése:
A hagymát apróra, a gombát kockákra vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk.
Az elősütött hússzeleteket tepsibe, vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát majd 1-1 szelet sajtot teszünk. Előmelegített sütőben, vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szép színt kap.
Jó étvágyat kívánok!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: