Ahogy készült:
Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
• 2 db paradicsom
• 2 db hegyes erős paprika
• 2 fej lila hagyma
• 8 levél medvehagyma
• 8 szelet bacon
• 4 szelet trappista sajt
• só
• grill fűszer
• 5 dkg vaj
• őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, két karika lila hagymát, 3-4 szeletet a paprikából, két levél medvehagymát és két fél csík bacont.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek sült zöldséget készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: