Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 1/2 csokor snidling
• 20 dkg reszelt trappista sajt
• 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
• 1 db piros kaliforniai paprika
• só
• őrölt fehér bors
• 20 dkg finomliszt
• 3 tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
• étolaj
Elkészítés:
A snidlinget apróra, a paprikákat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott snidlinget és paprikákat elkeverjük a reszelt trappista sajttal. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Friss salátát készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: