Józsi konyhája

Karajszeletek házi füstölt kolbásszal, sajttal és csípős paprikával töltve

sajttal kolbásszal paprikával töltött bora2

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 szál házi füstölt kolbász

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 25 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • 5 dl étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára, 1-1 sajtszeletet, két-három szelet kolbászt és paprikát teszünk, majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás- zsemlemorzsa)

Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel összetűzzük panírozás előtt. Bő olajban, közepes lángon megsütjük a bepanírozott töltött karajszeleket. (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, ezért figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük)

A töltött karajszelet mellé petrezselymes krumplit készítünk, de bármilyen tetszés szerinti körettel tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!