Hozzávalók:
4 szelet karaj csont nélkül
50 dkg laskagomba
1 db hegyes erős paprika
10 dkg bacon /vagy más húsos füstölt szalonna /
1 fej vöröshagyma
só
őrölt bors
grillfűszer
étolaj
Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk grillfűszerrel és őrölt borssal. Kevés olajon pirosra sütjük és félre tesszük.
A hagymát apróra, a szalonnát, paprikát, és a laskagombát csíkokra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, paprikát, ízesítjük sóval, borssal és 15-20 percig pároljuk.
A karajszeleteket a raguval és tetszőleges körettel / én rizst készítettem mellé /tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: