Józsi konyhája

Magyaros sertésérmék

magyaros sertésérmék1

magyaros sertésérmék5

Hozzávalók:

60 dkg karaj csont nélkül

1 kg burgonya

15 dkg füstölt szalonna

5-6 darab paprika

1 db hegyes erős paprika

3 darab paradicsom

2 fej vöröshagyma

őrölt bors

2 tk. pirospaprika

étolaj

Elkészítés:

A karajt kis szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük.

A szalonnát apró kockára, a paprikát, paradicsomot karikákra, a hagymát fél karikákra vágjuk.

A burgonyát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és bő olajban megsütjük.

A szalonnát kipirítjuk, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, sózzuk, megszórjuk pirospaprikával és készre pároljuk a lecsót.

A megsütött burgonyát összekeverjük a lecsóval és a karajszeletekkel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!