Józsi konyhája

Füstölt sajttal, füstölt sonkával töltött sertésborda

füstös karaj4

füstös karaj2

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 4 szelet füstölt házi sonka vagy füstölt tarja
    • 4 szelet füstölt trappista sajt
    • só
    • 20 dkg finomliszt
    • 3 tojás
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • étolaj a sütéshez

Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Petrezselymes, gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!