Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- só
- grillfűszer
- étolaj
A töltelékhez:
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg gomba
- petrezselyem zöld
- só
- őrölt bors
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét. Hozzáadjuk a petrezselymet és levesszük a tűzről.
A hússzeleteket étolajjal megkent és grillfűszerrel megszórt alufóliára terítjük, egyik oldalukra teszünk a gombás töltelékből, majd a karajszeleteket felgöngyöljük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük.
Köretnek csípős sült zöldségeket készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: