Józsi konyhája

Sajttal és gombával töltött karajszeletek

Gombával sajttal töltött sertésborda2

Gombával sajttal töltött sertésborda4

 

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
  • petrezselyem zöld

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi, majd hozzáadjuk a petrezselymet.

Még melegen belekeverjük a reszelt sajtot. A sajt megolvad és összefogja a töltelékünket.

A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Sült újkrumplit és vegyes salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!