Józsi konyhája

Csirkenyárs

csirke saslik02

csirke saslik03

csirke saslik04

csirke saslik1-tile

 

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemell filé
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db tv paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 6 db lila hagyma
  • 6-8 fej gomba
  • szárnyas fűszerkeverék
  • őrölt bors
  • fokhagyma por
  • 1 dl olíva olaj
  • 10 db bambusz nyárs

 

Elkészítése:
Az uborkát karikákra, a hagymát, paprikákat és a gombát cikkekre vágtam. A csirkemellet kockákra vágjuk, befűszerezzük, ráöntjük az olajat és egy napra a hűtőbe tesszük.
A csirkemellet, bacont és a zöldségeket felváltva a nyársra húzzuk. Az egészet megkenjük a maradék fűszeres olajjal, sütőrácsra vagy grillre tesszük és megsütjük. Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges körettel is.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!