Józsi konyhája

Töltött csirkemell rántva, avagy csirke cordon bleu felturbózva

sajttal, sonkával, újhagymával és paprikával töltött csirkemell1

sajttal, sonkával, újhagymával és paprikával töltött csirkemell2

 

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet sonka
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 2 szál újhagyma

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A csípős paprikát és az újhagymát négy szeletbe vágjuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, újhagymát és csípős paprikát.

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!