Hozzávalók:
• 2 egész csirkemell filé
• 4 szelet sajt
• 4 szelet bacon
• 4 szelet prágai sonka
• só
• 2 db hegyes erős paprika
A panírozáshoz:
• 20 dkg finomliszt
• 3 tojás
• 30 dkg zsemlemorzsa
• 1 ek. szezámmag
A sütéshez:
• étolaj
Elkészítése:
A paprikát szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket kettévágjuk, szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, bacont és 2-3 szelet paprikát.
A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, a szezámmaggal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
Köretnek szalmaburgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: