Józsi konyhája

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel

göngyölt karaj03

göngyölt karaj1-tile

 

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 1 kk. chili pehely
  • 2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
  • 20 dkg kolozsvári szalonna
  • 1 mk grill fűszer
  • 20 dkg finomliszt
  • 2-3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel. A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával. A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!