Józsi konyhája

Mustáros, borsos karajszeletek

img_20161105_114321

img_20161105_114328

 

Hozzávalók:

  • 8 szelet karaj csont nélkül
  • 2-3 evőkanál mustár
  • őrölt fekete bors
  • chili pehely
  • étolaj

Elkészítése:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral, megszórjuk a chilivel és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk.

Rizst és vajban párolt kelbimbót készítettem hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!