Hozzávalók:
- 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül
- 20 dkg csirkemáj
- 40 dkg gomba
- 20 dkg zöldborsó
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db tv paprika
- 2 db paradicsom
- étolaj
- őrölt fekete bors
- 1 tk pirospaprika
- só
Elkészítése:
A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk. Ha a leve elpárolgott, rátesszük csirkemájat és gyorsan átpirítjuk. Beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk. A megsült hússzeleteket a raguval tálaljuk.
Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: