Józsi konyhája

Sajttal, paprikás szalámival és medvehagymával töltött karajszeletek

img_20160402_115539

img_20160402_095926-tile

  • Hozzávalók:
• 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
• 20 dkg paprikás szalámi
• 4 szelet trappista sajt
• 8 szelet bacon
• 1 csokor medvehagyma
• só
Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikás szalámit vékony szeletekre vágjuk. A kiterített karajszeletekre teszünk 4-5 levél medvehagymát, szalámi szeleteket /nekem 8 fért rá/ és egy szelet sajtot. A hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconba tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük. Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpiríthatjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz.
Tetszés szerinti körettel tálalható (sült burgonya, burgonyapüré, rizs, saláták…). Most gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!