Józsi konyhája

Töltött gombafejek újhagymás, mackósajtos töltelékkel

 

Hozzávalók:

  • 16 fej közepes nagyságú gomba
  • 1 doboz mackósajt
  • 3 szál újhagyma
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 4 db tojás
  • 30dkg zsemlemorzsa
  • 2 evőkanál szezámmag

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A gombafejeket alaposan megmossuk.

Az újhagymát apróra vágjuk, összekeverjük a sajttal, sóval és borssal. A szezámmagot a zsemlemorzsába keverjük.

A sajtos tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk, és bepanírozzuk.

Bő olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!