Józsi konyhája

Kofta kebab pulykából

 

Hozzávalók:

80 dkg pulykacomb

1 fej vöröshagyma

3-4 gerezd fokhagyma

2 szál petrezselyem zöld apróra vágva

1 mk. őrölt koriander

1 teáskanál füstös pirospaprika

1 mk. chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva

frissen őrölt bors

Elkészítés:

A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

A húst ledaráljuk, összedolgozzuk a fűszerekkel, hagymákkal, sóval, petrezselyem zölddel.

A masszából 6-8 gombócot formázunk majd bambusz pálcákra vagy nyársra nyomkodjuk.

Nyáron süthetjük grillen, télen sütőben /ha van grillező funkció / vagy sima sütőben rácsra vagy kiolajozott tepsibe téve 200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.

Tzatzikivel vagy más friss salátával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!