Józsi konyhája

Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

 

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet füstölt sonka
  • 4 szelet sajt
  • chili pehely

A panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítés:

A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt sonkát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk és a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.

Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!