Józsi konyhája

Töltött karajszeletek, ahogy én szeretem

 

Hozzávalók

  • 4 db medvesajt
  • 4 szelet csont nélküli karaj
  • 1 szál parasztkolbász
  • 2 hegyes erős paprika /vagy jalapeno/

A panírozáshoz

  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 1 evőkanál szezámmag

A sütéshez

  • 5 dl étolaj

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfolom, sózom. A kolbászt és a paprikát szeletekbe vágom.

Minden szelet húsra teszek 1-1 cikk medvesajtot, 4-5 szelet kolbászt, és 2-3 karika paprikát. A húst másik felét ráhajtom, a zsemlemorzsába keverem a szezámmagot és így panírozom, közepes hőfokon kisütöm.

Zöldséges rizst készítek mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!