Józsi konyhája

Húsvéti medvehagymás rakott csirkemell

 

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemell filé (4 db)
  • 6 db tojás
  • 1 csokor medvehagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 szelet füstölt sonka
  • 1 kis üveg ecetes torma
  • őrölt fehér bors
  • chili pehely /elhagyható/
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj

Elkészítés

A tojásokat megfőzzük. A megmosott és szárazra törölt csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és chili pehellyel. A sajtot lereszeljük.

A csirkemellek mindkét oldalát egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe tesszük. A tojásokat felkarikázzuk. Mindegyik csirkemellet megkenjük a tormakrémmel, befedjük főtt tojás karikákkal. Ráteszünk 3-4 levél medvehagymát, betakarjuk egy szelet sonkával, megszórjuk bőven reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük. Légkeveréssel 200 fokon 12-15 perc.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!