Józsi konyhája

Ropogós, chilis csirkecomb

 

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db egész csirkecomb
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 2 db chili paprika
  • őrölt bors
  • 2-3 ek libazsír

Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük őrölt borssal, apróra vágott chilivel és fokhagymával. A combokat tepsibe tesszük, megkenjük a libazsírral és lefóliázva egy órát sütjük /180 fok/. Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni, amíg szép piros színt kap./180 fok légkeveréssel, 20-30 perc/ Köretnek párolt rizst készítettem sült zöldségekkel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!