Józsi konyhája

Hagymás rostélyos

 

Hozzávalók:

  • 4 szelet marha rostélyos vagy hátszín
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • 2-3 evőkanál mustár
  • őrölt fekete bors
  • étolaj
  • liszt

Elkészítése:

A húst borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. Csak sütés előtt sóztam.

Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben, kevés olajon szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük.

Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós.

Szűrőbe vagy papír törlőre szedjük és a hússal tálaljuk. Sült burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!