Józsi konyhája

Sült csirkecombok

 

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • 1 mk szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára darált bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 mk. chili pehely vagy 1 db chili paprika
  • fokhagyma por
  • ½ dl olaj

Elkészítése:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára darált borssal, apróra vágott chilivel, fokhagyma porral. Ráöntjük az olajat és alaposan összeforgatjuk. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe, de ha módunk van rá előző nap is befűszerezhetjük.

A csirkecombokat tepsibe tesszük, lefóliázzuk és előmelegített sütőben 200 fokon kb 50-60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és 180 fokon /légkeverésesben/ szép pirosra sütjük.

Köretnek sült-főtt újburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!