Józsi konyhája

Göngyölt karaj

 

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 2 szál újhagyma
  • 8 cikk medvesajt
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 2 db tojás
  •  só
  • őrölt fehér bors

Elkészítése:

A tojásokat megfőzzük.

Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és paprikákat elkeverjük a medvesajttal, mustárral. Ízesítjük sóval és borssal.

A töltelékből teszünk a karajszeletekre, majd felgöngyöljük. Szorosan alufóliába csavarjuk és a tekercseket sütőrácsra vagy tepsibe tesszük. Közepes lángon 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!