Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 2 szál újhagyma
- 8 cikk medvesajt
- 1 evőkanál mustár
- 2 db hegyes erős paprika vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 db tojás
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük.
Az újhagymát, a paprikákat és a főtt tojásokat kis kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott újhagymát, főtt tojásokat és paprikákat elkeverjük a medvesajttal, mustárral. Ízesítjük sóval és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletekre, majd felgöngyöljük. Szorosan alufóliába csavarjuk és a tekercseket sütőrácsra vagy tepsibe tesszük. Közepes lángon 30-35 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: