Józsi konyhája

Jalapenós, krémsajtos csirkemell

 

Hozzávalók:
4 db fél csirkemell
4 db jalapeno /vagy hegyes erős/ paprika
20 dkg krémsajt
4 szelet füstölt sonka
½ csokor snidling

őrölt bors
20 dkg finomliszt
3 db tojás
30 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítés:
A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikák két végét levágjuk, eltávolítjuk a magokat. A snidlinget apróra vágjuk, hozzá keverjük a krémsajthoz, sózzuk, borsozzuk, majd bele nyomjuk a paprikákba. A csirkemellek egyik felére teszünk egy-egy szelet sonkát, egy paprikát, ráhajtjuk a másik felét és bepanírozzuk.
Közepes lángon, bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!