Józsi konyhája

Sült csirkecomb tepsis burgonyával

 

Hozzávalók:
• 6 db csirkecomb
• 2 kg burgonya
• só
• 1 mk szárnyas fűszer
• 1 mk durvára darált bors
• 1 mk őrölt kömény
• 1 mk fokhagyma granulátum
• 1 mk chili pehely
• 1 dl étolaj

Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és bekenjük vele a csirkecombokat.

A burgonyát összekeverjük a maradék fűszeres olajjal, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a befűszerezett combokat és előmelegített sütőben lefóliázva egy órát sütjük, / 180 fok/ majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük. Légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 30-40 perc.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!