Józsi konyhája

Ropogós, chilis csirkeszárnyak

 

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkeszárny
  • 4-5 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 evőkanál só
  • 1 kávéskanál cayenne-i bors
  • 1 kávéskanál szárnyas fűszerkeverék
  • 1 kávéskanál őrölt kömény
  • 1 őrölt bors
  • 1 mokkáskanál chili pehely

Elkészítés: A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeit levágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal, és beleforgatjuk a szárnyakat. 1 órára a hűtőbe tesszük.

A bepácolt szárnyakat tepsibe rakjuk, és kevés vizet aláöntve /max. 1dl/ sütőben /170 fokon 60-65 perc légkeveréses/szép pirosra sütjük.
Köretnek gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!