Józsi konyhája

Sajtos, jalapenos, újhagymás göngyölt csirkecomb filé

 

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 20 dkg krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2 db jalapeno vagy hegyes erős paprika
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.

A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk. A paprikát és az újhagymát apróra vágjuk. A kiterített csirkecombokra szórjuk a paprikát és az újhagymát, ráteszünk egy-egy szelet trappista sajtot és egy-egy evőkanál krémsajtot.

A húst felgöngyöljük, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon /légkeveréses sütőben 170-180 fok, 45-50 perc alatt /megsütjük.

Köretnek kukoricás rizst készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!