Józsi konyhája

Sajttal, baconnel, csípős paprikával töltött karajszeletek

 

Hozzávalók:

  • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet trappista sajt
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 8 szelet bacon

A panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát karikákra vágjuk.

Mindegyik hússzeletre teszünk 2-2 szelet bacont, egy-egy szelet trappista sajtot és 2-3 karika paprikát.

A karajszeleteket összehajtjuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek szalmaburgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!