Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet füstölt sonka
- 4 szelet füstölt sajt
- 1 szál parasz kolbász
- 2 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db tojás
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt és a paprikát karikákra vágjuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szelet sonkát, 1-1 füstölt sajt szeletet, három-négy karikát a csípős paprikából és a kolbászból, ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Szalma burgonyát készítettem mellé!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
…már nem azért, de a képen látható hús fel van tekerve, mint egy rolád és nem félbehajtva…