Józsi konyhája

Lyoni szűzérmék

 

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés szűz
  • 4-5 fej vöröshagyma
  • 3-4 ek mustár
  • őrölt fekete bors
  • étolaj
  • liszt

Elkészítése:

A húst lehártyázzuk, szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük..

A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, és karikákra szedjük. A húst serpenyőben szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat belisztezzük, és bő forró olajba kisütjük.
Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, mert akkor gyorsabban sül, nem ázik el, és így marad ropogós.

Szűrőbe, vagy papírtörlőre szedjük, és a hússal tálaljuk.

Főtt-sült burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!