Józsi konyhája

Medvehagymás párizsi sertésborda

 

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
  • 2 db tojás
  • 2 dl tejföl
  • tej
  • őrölt fekete bors
  • 4-6 levél medvehagyma
  • étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A 20 dkg lisztből a tejfölből, és a tojásokból csipet sóval, borssal, apróra vágott medvehagymával,tejjel sűrű palacsintatésztát keverünk. A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek rizst készítettem mellé nyers zöldségekkel.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!