Hozzávalók:
- 4 db fél csirkemell csont nélkül
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 2 ek mustár
- 1 mk őrölt fehér bors
- 2 db tojás
- só
- 2 dl tejföl
- ½ csomag medvehagyma
- ½ csomag snidling
- 10 dkg reszelt sajt
- étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk. A 20 dkg teljes kiőrlésű lisztből, tejfölből és a tojásokból csipet sóval, fehér borssal és vízzel sűrű palacsintatésztát keverünk.A masszát négy részre osztottam és mindegyiket külön-külön ízesítettem. Az egyiket apróra vágott snidlinggel, a másikat apróra vágott medvehagymával, a harmadikat reszelt sajttal a negyediket mustárral kevertem el.
A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: