Józsi konyhája

Brassói aprópecsenye

 

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéscomb vagy lapocka
  • 15 dkg húsos füstölt szalonna
  • 1-1,5 kg újburgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 fej fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • étolaj

Elkészítés:

A sertés combot és a szalonnát csíkokra vágtam.

Az újburgonyát megtisztítjuk a hagymákat apróra, a burgonyát cikkekre vágjuk.

A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a vöröshagymát és megdinszteljük.

Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagyma felét és a húst, sózzuk, borsozzuk.

Mindig csak pár csepp vizet hozzáadva készre pároljuk.

Rátesszük a maradék fokhagymát, elkeverjük, de nem főzzük tovább.

A burgonyát bő olajban kisütjük, és a húshoz keverjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!