Józsi konyhája

Kőrishegyi töltött csirkemell

 

  • Hozzávalók:
  • 4 db fél csirkemell filé
  • 4 szelet edami sajt
  • 4 szelet kőrishegyi sonka
  • 2 db jalapeno paprika
  • A panírozáshoz:
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

Elkészítés: Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csípős paprikát 4 szeletbe vágjuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát, sajtot, csípős paprikát. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!