Hozzávalók:
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
20 dkg trappista sajt vékonyra szeletelve
10 dkg paprikás szalámi vékonyra szeletelve
4 evőkanál tormás majonéz
8 szelet bacon
só
A karajszeleteket vékonyra klopfoltam, sóztam és megkentem tormás majonézzel.
A hússzeletekre szeletelt szalámit és sajtot tettem /2-3 szelet/ felgöngyöltem, baconba tekertem és szorosan alufóliába csavartam.
A tekercseket sütőrácsra tettem és légkeveréses sütőben 170 fokon 30 percet sütöttem
Köretnek sült zöldséges rizst készítettem
Jó étvágyat kívánok hozzá!














A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk,
megszórjuk grillfűszerrel és chili pehelyjel. 
A hússzeleteket megkenjük a sajtkrémmel,
felgöngyöljük,
2-3 csík sonkába tekerjük
és szorosan alufóliába csavarjuk. 
A csirkemelleket méretüktől függően 2-3 szeletbe vágjuk, sózzuk, megszórjuk grill fűszerrel,
lisztbe forgatjuk,
és egy kevés olajon megsütjük.
A szalonnát kipirítjuk,
megdinszteljük rajta a hagymát.
Beletesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk pirospaprikát szórunk rá és 10-15 percet pároljuk, ha szükséges kevés vizet öntünk alá,
a tejföllel elkevert liszttel behabarjuk.
Beletesszük a hússzeleteket és egyet forralunk rajta.









