Józsi konyhája

Fűszeres csirkeszárnyak baconba tekerve

20150502_110010

20150502_110135

Hozzávalók:
• 1 kg csirkeszárny
• 25 dkg szeletelt bacon
• 1-2 db chili paprika
• 1 mk. őrölt bors
• 1 csipet őrölt koriander
• só ízlés szerint
• 1 tk szárnyas fűszerkeverék
• 1 mk cayenne-i bors
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk. A chili paprikát nagyon apróra vágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, cayenne-i borssal, apróra vágott chilivel és őrölt korianderrel megszórjuk. Alaposan összekeverjük.
A szárnyakat két-két szelet baconba tekerjük és tepsibe tesszük. Pici vizet öntünk alá és előmelegített sütőben lefóliázva 35-40 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.

Köretnek petrezselymes burgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!