Józsi konyhája

Csalamádé recept

 

Hozzávalók:

2 kg kígyóuborka

2 kg fejes káposzta

2 kg vöröshagyma

2,5 kg paprika /1 kg sárga, 1 kg kápia, ½ kg hegyes erős/

Fűszerek:

12dkg só

45 dkg cukor

3,5 dl 20% ecet

1 és negyed kávéskanál bor kénpor

1 és negyed kávéskanál borkősav

1 zacskó / 1 evőkanál / nátrium benzoát /

A zöldségeket tetszésünk szerint felaprítjuk, jól összekeverjük, 24 órát állni hagyjuk, közben többször átforgatjuk.

Tehetünk bele sárgarépát, zöld paradicsomot, zöld dinnyét, egész borsot, babérlevelet ízlésünk szerint.

Saját levével tesszük el.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!