Csirkemájas, baconös, sajtos töltött csirkemell rántva

Hozzávalók:

• 4 db csirkemell filé

• 20 dkg csirkemáj

• 1 fej vöröshagyma

• só

• őrölt feketebors

• 15 dkg bacon

• 10 dkg reszelt trappista sajt

• A panírozáshoz:

• 20 dkg liszt

• 3 db tojás

• 30 dkg zsemlemorzsa

• A sütéshez:

• étolaj

Elkészítés:

A csirkemelleket késsel középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A csirkemájat, bacont kis kockákra, a hagymát apróra vágjuk. A bacont megpirítjuk, rátesszük a hagymát és megdinszteljük.

Beletesszük a májat, sózzuk, borsozzuk és lepirítjuk.

Levesszük a tűzről és belekeverjük a reszelt sajtot.

A májas tölteléket a csirkemellekre halmozzuk, összehajtjuk, bepanírozzuk. Bő olajban közepes tűzön kisütjük.

Köretnek zöldséges rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Tovább a blogra »