Fajita töltött csirkemell

Hozzávalók:

1 db piros kaliforniai paprika

1 db sárga kaliforniai paprika

1 db zöld kaliforniai paprika /én hegyes erőssel helyettesítettem/

1 fej vöröshagyma /vagy 2 szál újhagyma/

1 mk. só

1 csipet frissen őrölt bors

5 dkg krémsajt

½ csésze cheddar sajt

½ csésze borsos jack sajt /én füstölt gomolyát tettem bele/

4-6 db kicsontozott csirkemell bőr nélkül

A csirke fűszerezéséhez:

só, őrölt bors, őrölt kömény, chili por, fokhagyma por

repce vagy olíva olaj

Elkészítés:

A paprikákat és a hagymát vékony csíkokra vágtam és kevés olajon, sóval, borssal ízesítve megpároltam majd hozzá kevertem a sajtokat.

A csirkemelleket befűszereztem, az oldalukon vízszintesen egy „zsebet” vágtam és betöltöttem a sajtos, zöldséges töltelékkel. A zsebeket összetűztem fogvájóval.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Az eredeti recept 5-5 percet ír, de ez függ a csirkemellek nagyságától is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »