Karajszeletek gazdagon sütve

Hozzávalók:

• 4 szelet karaj csont nélkül

• 2 db paradicsom

• 2 db hegyes erős paprika

• 4 fej gomba

• 4 szelet füstölt tarja

• 20 dkg trappista sajt

• 1 szál parasztkolbász

• só

• grill fűszer

• 5 dkg vaj

• őrölt bors

Elkészítése:

A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.

A sajtot lereszeljük.

A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke vágjuk.

A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 3-4 szelet kolbászt, 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2-3 szeletet a gombából, egy szelet főtt füstölt tarját és végül megszórjuk a reszelt sajttal.

Az egészet sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.

Köretnek friss salátát készítettem.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »