Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:

• 4 db csirkecomb

• 4 szelet trappista sajt

• 4 szelet bacon

• 2 fej lila hagyma

• só

• 20 dkg finomliszt

• 3 db tojás

• 30 dkg zsemlemorzsa

• étolaj

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Tovább a blogra »